Bryllup hos Savvaerket

Billede1

Hos Savvaerket lægger vi lokaler til alle typer arrangementer, og er du på udkig efter et venue til dit kommende bryllup i Aarhus, er du kommet til det helt rette sted. Vi giver plads til mange forskellige typer koncepter og køkkener, og dermed kan vi helt sikkert også planlægge netop dén bryllupsfest, du ønsker.

Fælles for alle events hos Savvaerket er, at de er i højeste kvalitet og med udgangspunkt i vores kunders forventninger. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis på dette område, da vi mener, det både er tiden og investeringen værd for kunderne at vælge en eventvirksomhed, der skræddersyer løsninger efter kundernes behov fremfor virksomhedernes egne ideer.

Når du vælger at afholde dit bryllup hos os, er du sikret, at der er højt til loftet, da vi er åbne for alle typer koncepter. Du kan vide dig sikker på, at vi imødekommer alle forespørgsler til dit bryllup så godt som overhovedet muligt.

Desuden samarbejder vi kun med leverandører, som gang på gang har bevist sit værd, og som du derfor roligt kan sætte din lid til. Hvis du ønsker et bryllup, hvor vi planlægger alt fra start til slut, er du altså i trygge hænder, da vi hos Savvaerket prioriterer høj kvalitet og hygge. Uanset om du ønsker et bryllup, hvor du kommer med det hele, eller et bryllup, hvor du gerne vil have os til at planlægge alt fra start til slut, er du altså endt det rigtige sted.

Bestil nu

Mad til alle typer bryllupper

At vi kan strække vores events hos Savvaerket så utroligt meget, betyder naturligvis også, at vi kan servere mange forskellige typer mad til bryllupper. Det vil sige, at hvad end du ønsker en menu, der består af løbende serveringer, eller en overdådig buffet, hvor gæsterne selv kan tage for sig, er der plads til det hos os.

Du har selvfølgelig mulighed for at benytte dig af én af vores leverandører, men du er også meget velkommen til selv at finde en. Det vigtigste er, at vi finder en menu til dit bryllup, som opfylder dine ønsker.

Vi henvender os til rigtigt mange mennesker og koncepter, og du får altså ikke trukket et specifikt koncept ned over dit hoved hos os. Det gælder nemlig altid, at det er sjovere og langt hyggeligere at planlægge et bryllup, hvis man har frie tøjler til at være kreativ. Derfor mener vi, at det kan betale sig at vælge os som din kommende eventvirksomhed, da der er højt til loftet og fokus på kundernes individuelle behov og krav.

Find den rette underholdning til bryllup

Savvaerket er rummeligt, og i vores venue finder du en stor scene, som er udstyret med håndholdte mikrofoner og headsets. Derudover er der frontlys og et stort PA-system samt en 16 m2 LED-skærm, og dermed er der altså gode rammer til forskellige typer underholdning som f.eks. musik til dit bryllup.

Det gælder naturligvis alt fra live-band til DJ og til brudevals og taler, og hos Savvaerket har vi set mange forskellige typer underholdning til bryllupper. Derfor kan vi roligt sige, at bryllupsunderholdning kommer i utroligt mange udformninger og genrer.

Dermed er der rig mulighed for at finde plads til den rette underholdning, og har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er den mest optimale løsning, kan vi naturligvis også være behjælpelige med råd og vejledning i forbindelse med bryllupsunderholdning. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi deler meget gerne ud af vores viden. Derfor må du endelig kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en type underholdning til dit bryllup kan lade sig gøre hos os.

Dekorationer og borddækning til dit bryllup

Uanset om du ønsker et bryllup med runde borde med plads til få personer eller lange borde med plads til mange, er det muligt hos os. Ligesom med alt andet hos Savvaerket er kunden vores førsteprioritet, og derfor kan du også selv få lov til at sætte dit helt eget og unikke præg på bryllupsdekorationer og borddækning.

Borddækning og dekorationer til bryllupper kan udforme sig på mange forskellige måder, og vi har både plads til dig, der ønsker et romantisk og eventyrligt bryllup, og dig, der er mere til det rustikke og afslappede. Lad os endelig høre, hvad dine ideer og tanker er, da vi netop skræddersyer events, som både passer til dit budget og dine ønsker.

Billede2

Personlig og venlig service

Hos Savvaerket vægter vi den personlige og imødekommende service meget højt. Vi ønsker nemlig at give dig en god og grundig betjening, uanset om du planlægger et større eller mindre bryllup i Aarhus.

Vores mange år i eventbranchen gør os til eksperter på området, og måtte du have nogle spørgsmål eller bekymringer, skal du endelig kontakte os. Vi rådgiver og vejleder gerne i forhold til dit kommende bryllup, så vi kan finde den helt rette løsning, der passer til dine ønsker og forventninger.

Vores smilende og professionelle personale står klar til at service dig og dine gæster og byde jer velkommen, og du må ikke frygte, at der bliver sparet på den personlige service, blot fordi du måske har et mindre budget. Vi er her nemlig for at hjælpe dig med at planlægge og, ikke mindst, afholde et uforglemmeligt bryllup, lige som du havde drømt om det.

Book plads til årets store julefrokoster