Firmafester hos Savvaerket

Billede1-firmafest

Hos Savvaerket kan du afholde mange forskellige fester og events, både som privat og erhverv, og derfor lægger vi naturligvis også lokaler til overdådige og hyggelige firmafester i Aarhus. Vi samarbejder med alle typer virksomheder, og du kan roligt forvente at få samme service og muligheder, uanset om du er et større eller mindre firma.

Vi tilbyder jer fantastiske rammer på 2.100 m2 med plads til intet mindre end 1.200 spisende gæster, og er du på jagt efter mindre og mere intime festlokaler til jeres firmafest, er der også mulighed for rumopdeling.

Vi er yderst fleksible, og vi sætter en ære i at skræddersy løsninger, der passer til den enkelte virksomhed. På den måde sikrer vi os nemlig, at du altid får de absolut bedste og sjove firmaarrangementer, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Bestil nu

Find fede festlokaler til firmafesten

Alle festlokaler hos Savvaerket har det til fælles, at de er i højeste kvalitet. De adskiller sig dog naturligvis fra hinanden på en lang række områder, men dermed kan vi helt sikkert også finde et festlokale, som giver mening i forhold til lige netop dine ønsker og behov.

Vi tilbyder det store og rummelige lokale ”Savvaerket” på 2.100 m2, hvor der er plads til op til 1.200 spisende gæster. Dog har vi 100 meter nede ad vejen også festlokalerne ”Klingen”, som er vores nyeste skud på stammen. Klingen er fordelt på tre rum og har en kapacitet på op til 149 personer. Disse festlokaler er især velegnede til de mindre firmafester.

Billede2-firmafest

Klingen har, ligesom Savvaerket, også egne toiletter og en skøn gårdhave, som især giver anledning til en firmasommerfest, hvor dine gæster kan opholde sig i gårdhaven løbet af aftenen, hvis vejret er godt. Derudover er der typisk også underholdning til firmafester, og det er der naturligvis taget højde for hos både Savvaerket og Klingen. Derfor kan du forvente at finde mikrofoner, headsets, lydanlæg og skærme begge steder.

Savvaerket ud af huset: Firmafester på jeres hjemmebane

Der kan være stor forskel på, hvordan forskellige virksomheder ønsker at afholde deres firmafester, og dette er vi selvfølgelig opmærksomme på. Derfor tilbyder vi både større og mindre lokaler til fest, men faktisk kan Savvaerket også hyres ud af huset. Ønsker du hjælp til din kommende firmafest, kan vi altså sagtens hjælpe ud af huset.

Hvad der giver mest mening for jer og jeres firmafest, afhænger i høj grad af, hvilken type fest I ønsker. Trænger I til luftforandring og firmafest i nye omgivelser, giver det god mening at kigge nærmere på vores lokaler ”Savvaerket” og ”Klingen”. Har I derimod selv nogle fede eller smukke omgivelser, men mangler I hjælp i forhold til mad, menu og service, vil der være god mening i at hyre os ud af huset.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen, og derfor er du sikret en solid eventvirksomhed, der har arrangeret et væld af forskellige firmafester både in-house og eksternt. Ingen virksomhed er for stor eller for lille til os, og ingen koncepter er for vilde eller kedelige. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at stable en fed firmafest på benene, er der højt til loftet hos os, og du har frihed til at sætte dit helt eget præg på festen.

Professionelle og kompetente leverandører

Vi går ikke på kompromis, når det kommer til valg af leverandører, og det bør du heller ikke gøre. Ved at vælge os til din næste firmafest kan du vide dig sikker på, at du får adgang til leverandører af høj kvalitet. De er fleksible og omstillingsparate, og de er klar til at sammensætte en menu med mad og drikkevarer efter dit hoved.

Hos Savvaerket er du altså garanteret professionelle leverandører, som kan klare en lang række forskellige forespørgsler, og du kan roligt sætte din lid til både dem og os, når du er på udkig efter en firmafest, der bliver arrangeret til perfektion. Ved at samarbejde med vores leverandører får du glæde af forskellige koncepter og ideer, og hvis du vægter høj kvalitet og hygge, er du kommet til det rette sted.

Er du derimod selv interesseret i finde et koncept og køkken, er du også mere end velkommen til det. I den forbindelse står vi selvfølgelig altid klar med rådgivning og vejledning, hvis der skulle være behov for det, så du får en uforglemmelig og gennemført firmafest.

Imødekommende og sublim service

Hos Savvaerket prioriterer vi den gode oplevelse, og det går typisk hånd i hånd med god service. Vores kunder må ikke føle, at de er overladt til sig selv, og derfor må du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores service i forbindelse med firmafester eller ris og ros både før, under og efter et arrangement.

Vores personale er nøje udvalgt, og derfor er du altid sikret et kompetent og imødekommende personale, der står klar til at yde den absolut bedste service i skønne festlokaler til din næste firmafest. Når du vælger os som eventsted til din næste firmafest i Aarhus, får du faktisk både i pose og i sæk. Vi leverer nemlig en totaloplevelse samt personlig og god service, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde festen.

Book plads til årets store julefrokoster