Julefrokost hos Savvaerket

Billede1-julefrokost

Hos Savvaerket åbner vi op for den store julefrokostsæson sammen med jer. Det er noget, vi glæder os til hvert år, og vi ved, hvor vigtigt et event det er for størstedelen af danskerne. Derfor er vi selvfølgelig også med, og vi har rammerne, uanset om det er den lille eller helt store firmafest.

Hos os er konceptet ret enkelt: Der skal være fokus på kvalitet og hygge. Det er måske nemt sagt, men det er faktisk noget, vi efterlever i alt, hvad vi foretager os. Af den grund kan du også forvente, at din julefrokost i Aarhus på Savvaerket bliver en god oplevelse fra start til slut.

Hvad end du har en klar idé om, hvilken julefrokostmenu I skal have, hvor den skal bestilles fra, og hvilke typer drikkevarer der skal serveres, eller måske er helt på bar bund og søger rådgivning og vejledning, står vi klar til at hjælpe og skræddersy en julefrokost, der både passer til dit budget og dine forventninger.

Bestil nu

Både plads til en alternativ og traditionel julefrokostmenu

Der findes dem, der elsker den traditionelle danske julefrokostmenu med alt, hvad det indebærer. For rigtig mange betyder det julefrokostretter som tarteletter, sild, flæskesteg, lun leverpostej, skinke, lune fiskefileter og meget mere. Kort sagt: Ægte dansk husmandskost. Dertil skylles disse ofte ned med ekstra kolde drikkevarer i form af øl, snaps og vin.

Dog er det ikke alle, der er interesserede i en traditionel dansk julefrokostmenu, og dem sætter vi også en dyd i at servicere. Hos Savvaerket er vi interesserede i at imødekomme alle forventninger, og derfor er det også en mulighed at stable en alternativ julefrokost på benene. Har du lyst til at servere en vegetarisk eller vegansk julefrokostmenu, eller vil du gerne have et alternativt tema til din julefrokost, som ikke involverer nissehuer og snaps, er det muligt hos os.

Mulighederne for mad til julefrokost er altså uendelige, og det er netop dét, vi er stolte af at kunne tilbyde dig. Ingen idé eller tanke er for vild, kedelig, skør eller god, og vi sætter en dyd i at levere en julefrokost, som lever op til den enkelte kundes behov og ønsker.

Hos Savvaerket samarbejder vi med fantastiske leverandører, og det betyder, at hvis du ikke selv er interesseret i at finde nogle, der kan levere mad og drikkevarer til din julefrokost, eller måske slet ikke har en idé om, hvad du vil have, så står vi klar til at hjælpe.

Sæt gang i festen med julefrokostunderholdning

Der er mange forskellige måder at sætte gang i din julefrokost på, og hos Savvaerket er der stillet en scene til rådighed, hvilket i høj grad lægger op til julefrokostunderholdning af den ene eller anden art. I kan f.eks. både have en komiker på mellem hovedret og dessert, live-band til at spille sidst på aftenen, en akustisk live-musiker til at spille under middagen eller en dj til at fyre op for både velkendte og nye hits, når dansegulvet for alvor bliver taget i brug.

Scenen er din, og det mener vi bogstaveligt talt. Du er herre over, hvilken type underholdning der skal være til din julefrokost, og det eneste, vi blander os i, er, hvorvidt du har brug for ideer, erfaringer og generelt gode råd. Vi står nemlig altid klar til at assistere, hvis du har behov for det.

Billede2-julefrokost

Imødekommende service og højt til loftet

Hos Savvaerket har vi mange års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til eksperter inden for events. Skulle du sidde med spørgsmål omkring vores løsninger, leverandører, service eller noget helt fjerde, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning, så vi i fællesskab kan skræddersy den rette julefrokost i Aarhus for dig. Hvad end du har lyst til en traditionel julefrokost eller en mere alternativ julefrokost, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi går hverken på kompromis med den gode service eller kvaliteten af vores events, og derfor må du bestemt heller ikke frygte, at vi sparer på den personlige service, blot fordi du måske har et mindre budget end andre. Vi er her for at hjælpe dig og stable en uforglemmelig julefrokost på benene, uanset hvad dit budget måtte være.

Hos os er der højt til loftet, og vi sætter en ære i have øje for, at vi alle er forskellige. Af samme grund rummer vi alle gæster – både dem, der kommer med det hele selv, og dem, der ønsker, at vi laver et julefrokostevent fra start til slut.

Står du og mangler en eventvirksomhed, hvor du ikke er underlagt køkkener og koncepter, og hvor vi tør tænke ud af boksen, er du endt det rigtige sted. Du er sikret kvalitetsarrangementer, og vi tilbyder et stort udvalg af koncepter og leverandører, så du kan stable netop den julefrokost i Aarhus på benene, som du ønsker.

Book plads til årets store julefrokoster