Seminarer hos Savvaerket

Billede1-seminar

Hos Savvaerket er vi specialister i at afholde forskellige events, og derfor åbner vi naturligvis også dørene for mindre møder og seminarer i Århus. Hvad end du beskæftiger dig med, kan du få glæde af vores lokaler, og høj kvalitet samt god, personlig service er gennemgående i alt, hvad vi foretager os og tilbyder. Derfor skal du ikke være bekymret for, at du får en ringere service eller løsning, blot fordi du afholder et seminar eller har et mindre budget.

Vores kunder må ikke føle, at de er overladt til sig selv, selvom de vælger en skræddersyet løsning, hvor der er højt til loftet i forhold til både koncepter og fleksibilitet. Vi er her netop for at hjælpe dig, og derfor må du endelig kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning i forhold til et kommende seminar.

Bestil nu

Moderne lokaler til seminarer i Århus

Alle festlokaler hos Savvaerket har det til fælles, at de er i højeste kvalitet. De adskiller sig dog naturligvis fra hinanden på en lang række områder, men dermed kan vi helt sikkert også finde et festlokale, som giver mening i forhold til lige netop dine ønsker og behov.

Hos Savvaerket har vi en lillesøster kaldet ”Klingen”, der er beliggende kun 100 meter fra Savvaerket. Klingen er vores nyeste lokaler fordelt på tre rum med en kapacitet på op til 149 mennesker. Lokalerne bruges især til mindre møder og seminarer, og de er alle både udstyret med mikrofoner, headsets, lydanlæg og skærme, så uanset om du er på udkig efter lokaler til større eller mindre seminarer, er alle vores lokaler indrettet til det.

Når du afholder seminarer hos os, er du altid garanteret fri parkering, hvilket er et stort plus for rigtig mange. Derfor finder du intet mindre end 400 gratis p-pladser uden for vores dør. Det betyder, at du og dine gæster ikke skal bruge tid på at cirkulere rundt for at finde en p-plads – eller for den sags skyld sætte p-skiven på ny hver anden time.

Billede2-seminar

Professionelle leverandører i topkvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og af den grund er alle vores leverandører også nøje udvalgt. Vi samarbejder med nogle af de bedste inden for branchen, og derfor kan du roligt sætte din lid til os og dem. Hos Savvaerket ønsker vi at tilbyde vores kunder det allerbedste inden for eventplanlægning, uanset hvor stort eller småt deres selskab eller budget er. Vi går aldrig på kompromis på det punkt, og det synes vi selvfølgelig heller ikke, at du skal.

Er du på udkig efter at afholde et seminar, hvor der både skal serveres mad og drikke, er du endt det rigtige sted. Vi er nemlig leveringsdygtige i alle former for catering, så har du f.eks. et morgenseminar, kan vi tilbyde morgenmad, og det samme gør sig gældende til både frokost og aftensmad.

Der afholdes seminarer inden for mange forskellige brancher, og ikke to seminarer er ens. Det er naturligvis småting, der adskiller de forskellige seminarer fra hinanden, men vi forsøger blot at sige, at det godt kan betale sig at samarbejde med et evensted, der har flere års erfaring med at skræddersy seminarer for både private og erhverv i Århus. Vi har heller ikke samme omkostninger som vores kollager i midtbyen, og derfor kan vi typisk også strække dine budgetter noget længere.

God service fra start til slut

Hos Savvaerket er den personlige og imødekommende service vigtig for os, og derfor sætter vi en ære i at levere skræddersyede seminarer til vores kunder. Vores ekspertise inden for eventplanlægning gør, at du altid kan forvente at få gode råd og kyndig vejledning, når du samarbejder med os. Brænder du inde med spørgsmål til enten vores lokaler, leverandører eller noget helt tredje, vil vi derfor hellere end gerne besvare dem.

Derudover gør vores kompetente medarbejdere og leverandører også alt, hvad de kan for at hjælpe dig med at afvikle dit seminar på bedst mulig vis. Du møder naturligvis smilende og venligt personale, uanset hvilken type seminar du afholder, hvor stort det er, og hvor meget det har kostet. Du kan altså altid forvente at få professionel og god service, når du benytter vores lokaler.

Vi udvælger vores leverandører nøje, da vi udelukkende ønsker at tilbyde vores kunder det allerbedste. Derfor samarbejder vi ganske enkelt kun med leverandører, som vi kan stå inde for. Dermed er du sikret kvalitet, når du afholder seminar hos Savvaerket.

Billede3-seminar

Book plads til årets store julefrokoster