Om os hos Savvaerket

Savvaerket blev stiftet tilbage i 2016 af Søren, men historien bag bygningen går faktisk endnu længere tilbage. At byens nyeste venue er døbt Savvaerket er nemlig ingen tilfældighed. De ældre bygninger på Søren Nymarksvej har tidligere dannet ramme om et af byens største savværker, og netop derfor har vi valgt at holde fast i det rå udtryk med bare vægge og højt til loftet – også i overført betydning.

Da Savvaerket så dagens lys i 2016, skyldtes det især, at Søren i lang tid havde haft svært ved at finde egnede lokaler i Aarhus, hvor han som eventmand kunne boltre sig frit og kreativt. Med andre ord følte han ikke, han kunne give sine gæster og kunder den absolut bedste oplevelse på de andre etablerede eventsteder og hoteller i Aarhus, da han typisk var underlagt deres køkkener og koncepter.

Det blev startskuddet til eventstedet Savvaerket i Aarhus. Her blev det nemlig muligt at skabe et multifunktionelt eventlokale med højt til loftet og plads til at være forskellige. Savvaerket er kendetegnet ved, at vi kan rumme alt og skræddersyer koncepter med udgangspunkt i den enkelte kunde. Vi har både gæster, der selv kommer med det hele, og gæster, der gerne vil have, at vi laver et event fra start til slut.

Når vi siger, der er højt til loftet, mener vi det ikke kun bogstaveligt talt, men derimod også forstået på den måde, at der er frie rammer og muligheder for at udfolde sig. Uanset om vores kunder søger et evensted til julefrokoster, bryllupper, firmafester, seminarer eller konferencer, er Savvaerket det rette sted. Vi skræddersyer nemlig events, der passer til dine ønsker, dine forventninger og dit budget.

Modsat vores kollegaer i byen har vi lavere kapacitetsomkostninger, hvilket betyder, at vi ofte også kan strække budgetterne noget længere. Kort sagt: Du får mere for pengene. Dog er det ikke ensbetydende med, at vi går ned på kvalitet. Der er og skal altid være fokus på kvalitet og hygge, når vi laver events til vores kunder. Maden er altid lækker og lige efter kundens ønsker, og det samme gør sig gældende for drikkevarerne.

Hos Savvaerket bliver du kun mødt af 100% dedikerede folk, der alle brænder for at skabe events for vores kunder. Så hvad venter du på? Kontakt os endelig, hvad end du har konkrete forespørgsler eller blot vil lufte et par ideer og koncepter. Vi er klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i samarbejde kan få stablet et lækkert event på benene.